Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Breton

Välkommen till vår Breton-kategori, detta är en hundras som är erövrat hjärtan världen över med sin otroligt intelligens. Oavsett om du letar efter en rolig, allvarlig eller personlig hundskylt så har vi det du behöver. På Happy Print trycker vi dessutom alla våra skyltar här i vår skyltverkstad utanför Halmstad, så kvaliteten alltid är på topp. Vill du läsa mer? Tryck här.

Breton - läs mer här

Breton är en fantastisk hundras som har erövrat hjärtan med sin intelligens, energi och mångsidighet. Ursprungligen från Frankrike är breton känd för sina utmärkta jaktfärdigheter och lojalitet till sina ägare. Denna medelstora ras har en harmonisk och balanserad kroppsbyggnad, med en stark och muskulös ram. Bretons uttrycksfulla ögon och mjuka öron ger den en vänlig och alert framtoning. Dess dubbla päls ger den ett skyddande yttre lager och kräver regelbunden vård för att hålla den i optimal kondition. 

Breton är framförallt en jakthund och är känd för sin förmåga att söka, stöta och apportera byten med entusiasm och precision. Dess energinivå och arbetsvilja gör den också till en utmärkt följeslagare för aktiva ägare och familjer. Trots sin ursprungliga användning som jakthund är breton också känd för sin vänlighet och godmodighet, vilket gör den till en tillgiven och pålitlig familjemedlem. Den här rasen trivs bäst i ett aktivt hem där den får tillräckligt med fysisk och mental stimulans. Breton är intelligent och lyhörd för träning, vilket gör den lätt att fostra och anpassa till olika livsstilar. Med rätt uppfostran och kärlek blir breton en trofast kamrat och en oumbärlig del av familjen för hundälskare världen över. 

Varför handla av oss på Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: