Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Bayersk viltspårhund

I denna kategori hittar du mycket fina hundskyltar, dedikerade till rasen "Bayersk viltspårshund". Denna hund är inte bara fin att titta på, den är också otroligt bra på viltspårning - därav namnet. På Happy Print har vi skyltar som passar vid alla tillfällen, oavsett om du behöver en rolig skylt, en varningsskylt eller en skylt med din egna bild så har vi något för dig. Vi trycker dessutom alla våra skyltar i vår skylttverkstad utanför Halmstad, så att du som kund alltid kan ha vetskapen om att vi håller högsta kvalitet. Vill du läsa mer? Tryck här.

En given partner på jaktuppdragen - läs mer här!

Bayersk viltspårhund, en fascinerande ras som utmärker sig inom viltspårning. Ursprungligen från Tyskland har dessa hundar blivit oumbärliga följeslagare för jägare, tack vare sina exceptionella färdigheter och dedikation till spårningsuppdrag. Deras ursprungliga användning som jägarhund har gett upphov till en ras som är djupt förankrad i sitt arbete och dedikerad till att assistera jägare i deras uppgift.
 
Deras medfödda förmåga att följa doftspår är enastående, och de utmärker sig särskilt när det gäller att spåra vilt i varierande terränger. Bayersk viltspårhund är kända för sin intelligens och lydnad, vilket gör dem till extra pålitliga partners under jaktuppdragen. Denna ras är inte bara skicklig inom viltspårning utan visar också en imponerande anpassningsförmåga till olika miljöer och arbetsförhållanden.
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: