Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Polski owczarek nizinny

Välkommen till vår kategori dedikerad till den majestätiska polski owczarek nizinny – en ras som förtrollar med sin charmiga personlighet och unika karaktärsdrag. Ge din polski owczarek nizinny den uppmärksamhet den förtjänar och välj en skylt som berättar dess historia. Utforska vår kollektion och låt din hunds unika karaktär lysa genom dessa exceptionella hundskyltar. Vill du läsa mer? Tryck här.

En fascinerande ras - läs mer om den här!

Polski owczarek nizinny är en charmig och intelligent herdehund med rötter som sträcker sig tillbaka flera århundraden. Denna ras är känd för sin vänliga natur, robusta byggnad och det karakteristiska yviga täcket som ger den dess utseende. Denna hund var ursprungligen avlad för att arbeta som vallhund på de polska slätterna, men som år efter år mer utvecklades till en älskad sällskapshund och följeslagare istället. Dess lojala och hängivna natur gör dem till en idealisk familjemedlem, redo att delta i alla aktiviteter som erbjuds. 

En av de mest framstående egenskaperna hos polski owczarek nizinny är dess täta päls, som ger ett intryck av charm och söthet. Rasen finns i olika färger, inklusive svart, grå, brun och vit, och kräver regelbunden borstning för att hålla pälsen i god kondition och undvika trassel. Polski owczarek nizinny är en intelligent ras som lätt kan tränas med positiv förstärkning. Dess arbetsvilja och snabbhet gör den också framstående inom hundsporter som agility och lydnad. Som familjehund är dessa hundar kända för att vara väldigt förtjusta i barn och tenderar att trivas i en familjemiljö. Dess sociala natur gör den också vanligtvis vänlig mot andra husdjur. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: