Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Rottweiler hundskylttar

Välkommen till vår värld av rottweiler-hundskyltar! Här hyllar vi den imponerande och lojala rottweiler-rasen genom att erbjuda ett handplockat urval av skyltar som speglar deras kraftfulla och majestätiska natur. Varje skylt är skapad med noggrannhet och kärlek för att fängsla skönheten hos denna fantastiska hundras. Utforska vårt breda sortiment här nedan och låt varje skylt berätta en unik historia om din trogna rottweiler-kamrat. Vill du läsa mer? Tryck här.

Läs mer om Rottweilern här

Rottweiler är en imponerande hundras som bär på en rik historia och en imponerande närvaro. Deras ursprung kan spåras tillbaka till antika romerska tider, där de fungerade som viktiga vall- och herdehundar. Denna ras är känd för sin styrka, uthållighet och imponerande fysiska byggnad. Med ett karakteristiskt utseende, inklusive en kraftfull kropp och en distinkt svart och rostfärgad päls, ger rottweilern ett intryck av kraft och självförtroende. Deras huvuden är breda och kraftfulla, och deras ögon utstrålar intelligens och beslutsamhet. 

Personlighetsmässigt är rottweilern en hängiven och lojal kamrat. Trots sitt kraftfulla yttre är de kända för att vara mjuka och kärleksfulla gentemot sina familjer. Denna ras trivs väl i rollen som beskyddare och vaktmästare, och deras naturliga vaksamhet gör dem till utmärkta vakthundar. Rottweilers kräver en ägare som kan erbjuda dem tydligt ledarskap och konsekvent träning. Med rätt uppfostran och socialisering blir de fantastiska familjehundar som trivs i olika miljöer.  

Deras intelligens och förmåga att lära sig nya kommandon gör dem också lämpliga för olika hundsporter och uppgifter. I dagens samhälle fortsätter rottweilern att vara en populär ras, inte bara på grund av sitt imponerande utseende utan också på grund av dess pålitliga och hängivna natur. För den som söker en robust och lojal följeslagare är rottweiler ett utmärkt val. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: