Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Tax

Utforska vår dedikerade kategori för taxen hos Happy Print, där vi har skapat skräddarsydda hundskyltar för att hylla denna charmiga ras. Varje skylt är utformad med omsorg och precision för att reflektera taxens unika egenskaper och personlighet. Så vad täntar du på? Ge din tax den uppmärksamhet den förtjänar med en skylt från oss på Happy Print. Vill du läsa mer, tryck här!

Lär dig mer om taxen här - mycket intressant hund!

Dachshund, även känd som Tax, är en unik hundras som härstammar från Tyskland. Deras karakteristiska utseende med långsträckt kropp, korta ben och alerta uttryck gör dem till en av de mest igenkännbara raserna. Men det är inte bara deras utseende som gör dem speciella; taxar är även kända för sin energi, intelligens och hängivenhet till sina ägare.  

Taxens historia sträcker sig tillbaka till 1600-talets Tyskland där de ursprungligen avlades för att jaga småvilt, särskilt däggdjur som grävde sig ner i jorden. Deras namn, som översätts till "grävare" på tyska, avslöjar deras ursprungliga syfte. Ett av de mest framträdande kännetecknen hos taxen är deras långa kropp och korta ben, som kommer i tre varianter: slät päls, trådig päls och lång päls. Deras öron är stora och hängande, och deras uttrycksfulla ögon reflekterar deras intelligens. Denna ras är även kända för sitt mod och självständighet.  

Hund som älskar att vara i centrum

De är även livliga, nyfikna och fulla av energi. Dessa små hundar älskar att vara i centrum och knyter ofta starka band med sina ägare. Trots deras modiga natur är de också kända för sin kärlek och hängivenhet till familjen. På grund av deras långa ryggar kan taxen vara benägna för ryggproblem, så regelbunden motion och rätt kost är viktiga för deras välbefinnande. Pälsvård varierar beroende på pälsstrukturen, men regelbunden borstning och tändernas skötsel är viktigt. 

Vilka olika tax-variationer finns det?

  • Släthårig dvärg dachshund (Miniature, Smooth-Haired): Liten i storlek med en slät och glansig päls, dessa taxar är fulla av liv och kärlek. 

  • Släthårig kanin dachshund (Kaninchen, Smooth-Haired): Motsvarande den dvärgsläthåriga varianten men med en större kroppsstorlek. 

  • Släthårig normalstor dachshund (Standard, Smooth-Haired): Denna storlek kombinerar den släthåriga pälsen med en mer traditionell kroppsstorlek. 

  • Långhårig dvärg dachshund (Miniature, Long-Haired): Mindre i storlek men med en lång och elegant päls, dessa taxar är en fröjd att se. 

  • Långhårig kanin dachshund (Kaninchen, Long-Haired): En större variant med vacker lång päls som lockar uppmärksamhet. 

  • Långhårig normalstor dachshund (Standard, Long-Haired): Den klassiska kombinationen av lång päls och en normalstor kropp. 

  • Strävhårig Dvärg Dachshund (Miniature, Wire-Haired): Dessa små hundar utmärker sig med sin trådiga och robusta pälsstruktur. 

  • Strävhårig kanin dachshund (Kaninchen, Wire-Haired): Större i kroppsstorlek och med en strävhårig päls som ger dem en rustik charm. 

  • Strävhårig normalstor dachshund (Standard, Wire-Haired): Den större varianten av den strävhåriga dachshunden, full av energi och karaktär. 

Varför välja Happy Print?

På Happy Print kombinerar vi högsta kvalitet med passion för varje hundras. Vår dedikation till design och funktionalitet gör varje hundskylt till ett unikt konstverk, skräddarsytt för att hylla din tax. Vi strävar efter att erbjuda inte bara produkter utan även en kärleksfull och personlig upplevelse för varje stolt hundälskare. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: