Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

American eskimo dog hundskyltar

Välkommen till vår kategori för “American eskimo dog”. Alla våra skyltar produceras noggrant i vår skyltverkstad här i Halmstad. På Happy Print strävar vi alltid efter att fånga det bästa i varje design och erbjuda våra kunder det där lilla extra som gör varje skylt extra fin! Så ge din “American eskimo dog” den uppmärksamhet den förtjänar och köp en skylt hos oss idag. Vill du läsa mer? Tryck här.

En ras från USA - läs mer här!

American eskimo dog, även kallad eskimåhund, är en ras som utvecklades i delstaten New York, USA. Den godkändes av amerikanska kennelklubben 1995, men har beskrivits sedan 1800-talet. Rasen tros härstamma från olika europeiska spetshundar. American eskimo dog är en utmärkt sällskapshund. Den är vänlig, alert och intelligent, och älskar att vara nära sin familj. Rasen har en stark vakthunds-instinkt och skäller för att varna om fara. Den är även aktiv och älskar att träna och tävla i bland annat lydnad. 

Ganska ovanlig hund i Sverige

I Sverige är rasen relativt ovanlig och man kan därför inte med säkerhet bedöma rasens hälsotillstånd. Däremot så vet man att denna ras är en otroligt lättlärd hund. Den är alert, vänlig och lekfull, men kan vara lite avvaktande mot främlingar. Rasen finns i tre olika storlekar: dvärg, mellan och stor. Mankhöjd för dvärg är 23–30,5 cm, för mellan 30,5–38 cm och för stor 38–48 cm. Rasen utstrålar styrka och smidighet. Pälsen är alltid vit och har en kort, tjock underull med längre täckhår. Runt halsen bildar pälsen en längre, kraftig man. 

Pälsen hos en american eskimo dog är lättskött. Regelbunden borstning och kamning från hårbottnen en gång i veckan räcker för att hålla pälsen vit och fri från tovor. Vid fällning krävs mer pälsvård. I övrigt är denna hund som sagt en väldigt charmig, alert och intelligent hund som älskar att vara nära sin familj. Det är en utmärkt sällskapshund och en god vakthund som älskar att träna och vara aktiv.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: