Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Pumi

Oavsett om du letar efter en lekfull, seriös eller personlig skylt, så har vi något för alla hundälskare. Alla våra hundskyltar är tillverkade i vår skyltverkstad i Halmstad. Vi levererar högsta kvalitet med stolthet, så att vi hela tiden vi garanterar att din skylt inte bara är praktisk utan även en hållbar och charmig detalj som kommer pryda din tillvaro i många år framöver. Vill du läsa mer? Tryck här.

En intelligent och lättlärd hund - läs mer här!

Det är en medelstor hund med en mankhöjd på ca 41–47 cm för hanar och ca 38–44 cm för tikar. Vikten ligger på 10–15 kg för hanar och 8–13 kg för tikar. Pumi har ett särpräglat utseende med glada, livliga öron och ett koalaliknande ansikte. Pälsfärgen kan vara grå i olika nyanser, svart, fawn eller vit. Pumi är en glad, intelligent och lättlärd hundras med ursprung i Ungern. Rasen har en lång historia som vallhund och har funnits i hundratals år.

Pumi skapades genom korsningsavel mellan hundrasen puli och tyska och franska vall- och terrierhundar. Det var dock först i början på 1900 talet som rasen fick sin egen stambok. Pumi har annars alltid varit en väldigt aktiv och energisk hund med en stor arbetsvilja. Det är en utmärkt vallhund och används både för tävlingar och träning inom b.la lydnad och agility. Denna ras lär sig otroligt snabbt och ger du det ett försök, så kan denna ras lära sig allt från grundläggande lydnadskommandon till avancerade tricks. 

En hund som älskar att vara nära familjen

Pumi är också en glad, orädd och spontan hund som älskar att vara nära sin familj. Den är dessutom mycket, lyhörd och snabb i sin uppfattning och i sitt utförande. Rasen är skällig av natur och kan ha en del vaktinstinkt. När det kommer till pälsen så är den vågig eller lockig och ska vara i snitt 4–7 cm lång. Den fäller normalt inte, men kräver regelbunden kamning och klippning.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: