Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Australian Shepherd

Välkommeen till vår Aussie-kategori där vi har en mängd hundskyltar dedikerade till rasen australian shepard. Vi håller alltid högsta kvalitet och trycker alla våra skyltar i vår skyltverkstad här utanför Halmstad. Oavsett om du letar efter en rolig skylt, varningsskylt eller en skylt med eget motiv har vi något som passar perfekt för dig och din hund! Vill du läsa mer? Tryck här.

Vill du veta mer? Läs här!

Australian shepherd är en hundras som förkroppsligar intelligens och energi. Idag har Australian shepherd snabbt blivit en älskad följeslagare och arbetare världen över, trots att den ursprungligen avlad som en herdehund i USA.
 
Australian Shepherd, även känd som Aussie, har gjort ett starkt intryck med sin vackra päls, intensiva ögon och atletiska byggnad. Denna ras är känd för sin anpassningsförmåga och förmåga att excellera i olika aktiviteter, från vallning till agility och lydnad. Med en imponerande intelligens och stark arbetsmoral är Australian Shepherd en utmärkt hund för den aktiva ägaren. Deras lojalitet och engagemang för att lära sig nya uppgifter gör dem till en glädje att träna och ha och göra med.
 
Australian Shepherd är inte bara en atletisk stjärna utan också en kärleksfull familjehund. Deras sociala natur och önskan om att vara nära sina människor gör dem till en utmärk familjehund. Med deras charmiga personlighet och förmåga att bli en pålitlig vän är Aussie en hundras som kommer att förgylla ditt liv. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av anpassningsbara hundskyltar så att du kan ge din Australian shepherd den uppmärksamhet den förtjänar!
 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: