Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Malteser

Välkommen till vår kategori dedikerad till hundrasen Malteser. Hos oss på Happy Print finner du ett brett och omsorgsfullt utvalt sortiment av högkvalitativa produkter som speglar den charmiga karaktären och elegansen hos dessa underbara hundar. Från skräddarsydda varningsskyltar till roliga och skämtsamma skyltar, erbjuder vi allt du behöver för att hylla och visa din kärlek till Maltesern på ett unikt och stilfullt sätt. Vill du läsa mer om Maltesern? Tryck här!

Vill du lära dig mer om Malteser?

Malteser, en charmig och elegant ras, är känd för sin kompakta storlek och långa, silkeslena päls. Deras historia sträcker sig över flera årtusenden, med ursprung i Medelhavsområdet, där de tjänade som sällskap åt adeln och kungligheter. Maltesern har en karakteristisk look med sitt runda ansikte, stora mörka ögon och långa öron som pryds av långa, vågiga pälsstrån. Trots sin lilla storlek strålar de av självförtroende och grace. Deras personlighet är lika charmig som deras yttre. Maltesern är intelligent, lekfull och hängiven. Trots sin zäta storlek har de en stark personlighet och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten.  

De är kända för sitt tålamod och anpassningsförmåga, vilket gör dem till utmärkta sällskapshundar för olika livsstilar. Pälsen kräver regelbunden vård för att behålla dess silkeslena kvalitet. Daglig borstning och bad är nödvändiga för att hålla pälsen fri från tovor och smuts. Maltesern är kvicktänkt och lyhörd, vilket gör dem enkla att träna. Trots deras små storlek bör de få regelbunden motion och intellektuell stimulans för att hålla dem nöjda och friska.  

Lätthanterlig och kärleksfull hund

Som de flesta små raser kan Maltesern vara benägna för vissa hälsoproblem, såsom tandproblem och öroninfektioner. Regelbundna veterinärbesök och god vård är avgörande för att säkerställa deras välbefinnande. Maltesern är en underbar följeslagare och en populär ras för de som letar efter en lätthanterlig och kärleksfull hund. Oavsett om det är deras eleganta utseende, kärleksfulla natur eller intelligens, har Maltesern en förmåga att smälta hjärtan och föra glädje till varje hem de kommer till. 

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du inte bara en produkt utan en helhetsupplevelse av omtanke och engagemang. Vårt dedikerade team strävar efter att skapa högkvalitativa och unika hundskyltar som inte bara speglar din hunds personlighet utan också ger dig som kund en kärleksfull och personlig kontakt. Från design till leverans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen till något minnesvärt och speciellt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: