Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Kör sakta

Stig in i vår värld av säkerhet och medvetenhet med våra "kör sakta skyltar". Dessa skyltar är inte bara praktiska utan representerar också en stilfull och effektiv lösning för att markera områden där det är av yttersta vikt att bilister sänker hastigheten. Placera dem vid vägkanten, vid infarter eller i bostadsområden för att skapa en trygg och skyddad miljö, särskilt där barn är aktiva.

Våra "kör sakta skyltar" är designade med fokus på hållbarhet och hög kvalitet. Varje "kör sakta skylt" är UV-laminerad och tryckt på premiumvinyl, vilket säkerställer långvarig färgbevaring och klarhet trots påfrestningarna från väder och vind. Denna hållbara konstruktion gör dem till det ultimata valet för att säkerställa synlighet och medvetenhet på lång sikt. Vill du läsa mer? Tryck här.

Vad betyder egentligen en "kör sakta skylt" och varför är den så viktig?

Denna typ av skylt spelar en central roll i att skapa en säker och skyddad omgivning för alla som rör sig där. Med sin karakteristiska design och klara "kör sakta" budskap uppmanar den förare att sänka hastigheten och vara extra uppmärksamma. Statistik visar att områden där "Kör sakta skyltar" är synliga upplever en signifikant minskning av olyckor och incidenter. Genom att informera förare om att anpassa sin hastighet till den specifika miljön minskar risken för olyckor, särskilt i områden där barn, fotgängare eller andra trafikanter är närvarande.

 
Den höga synligheten hos "Kör sakta skyltar" fungerar som en påminnelse för förare att vara medvetna om sin omgivning och anpassa hastigheten därefter. Dess tydliga budskap går utöver enbart trafikregler och skapar en kultur av ansvarstagande och hänsyn i trafiken. Så nästa gång du ser en "kör sakta skylt", tänk på dess betydelse för gemenskapens säkerhet. En "kör sakta skylt"kommer att göra en stor skillnad genom att minska hastigheten och skapa en tryggare miljö för alla. Utforska vårt sortiment av "kör sakta skyltar" och bli en del av den växande rörelsen för säkrare vägar och områden.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: