Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på order@happyprint.se

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Akta barn skylt och lekande barn skylt

Skyltar som varnar för att det finns busiga barn nära vägen. Varning för lekande barn skylt. En Akta barn-skylt är både effektiv mot fartdårar och våra skyltar är även en fin detalj på tomten. Var beredd på att få både leenden och skratt av förbipasserande. Våra skyltar tåler att vara utomhus året om. Dessa skyltar är perfekta presenter till en barnfamilj, till ett dop eller kanske en baby-shower.

Lekande barn skylt

"Akta barn"-skyltar från Happy Print är en viktig detalj som hjälper till att skydda dina barn och husdjur. Happy Print specialiserar sig på tryck av skyltar för alla typer av ändamål, inklusive "akta barn"-skyltar. Alla våra skyltar är tillverkade i Sverige med den bästa kvaliteten och är utformade för att hålla året runt utomhus.

Varning för barn i närheten är en viktig signal som hjälper bilister och besökare att vara medvetna om sin omgivning. Ett ögonblicks ouppmärksamhet kan leda till en olycka, och med en "akta barn"-skylt har du gjort vad du kan. Du kan välja mellan en traditionell "akta barn"-skylt eller en mer personlig skylt med bild på dina barn och husdjur.

Happy Print erbjuder ett brett utbud av "akta barn"-skyltar för både privatpersoner och företag. Våra skyltar är tillverkade av högsta kvalitet för att säkerställa en långvarig användning. Välj från en mängd olika stilar och storlekar för att hitta en skylt som passar din specifika situation.

Så om du vill se till att dina barn och husdjur är säkra, välj en "akta barn"-skylt från Happy Print. Vi garanterar en produkt av högsta kvalitet, tillverkad i Sverige, som kommer att skydda dina älskade familjemedlemmar året runt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: