Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Barnvagnar

Underlätta för alla boende i ert hus att skapa trivsel och ordning. Med våra skyltar blir det enkelt att märka upp vart man ska förvara barnvagnar/sulky. Vi har ett brett sortiment med skyltar i olika stilar och utföranden för att det ska passa in i just din förening eller hyreshus. Välj bland fyra olika materialalternativ, plast, plan aluminium, bockad aluminium eller dekal som du vill montera direkt på dörren, väggen eller om du redan har en egen skylt som du vill fixa till. Vill du läsa mer? Tryck här!

 


Skyltar som passar både inomhus och utomhus!

Om man har en plats för barnvagnar som man vill märka upp utomhus, lämpar sig våra skyltar sig både för inomhus- och utomhusmiljöer. För bästa kvalitet och hållbarhet så är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. För våra bockade aluminiumskyltar finns det fästen för stolpmontage här.

Läs mer om våra olika material

Oavsett vilken skylt du köper, garanterar vi på Happy Print alltid bästa kvalitet och hållbart UV-laminerat tryck för att säkerställa att din skylt inte bleknar på många år. Här är våra olika materialalternativ:

  • Plastskylt: Tillverkad av 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor.

  • Aluminiumskylt: Plan plåt med hål i hörnen för enkel uppsättning på väggar eller staket.

  • Dekal (Klistermärke): Laminerad vinyl för bästa hållbarhet. Perfekt för släta ytor som bilar.

  • Magnet: Plan magnet godkänd för användning på bilar och andra magnetiska material.

För en fullständig genomgång så hävisar vi dig till vår blogg, där har vi ett flertal blogginlägg som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vill du läsa guiden om våra material? Klicka här.

Varför välja Happy Print?

När du väljer Happy Print får du tillgång till produkter av överlägsen kvalitet, exceptionell funktionalitet och stilfull design som utstrålar hållbarhet. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika skyltar gör oss till det självklara valet. Hos oss på Happy Print får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: