Kundtjänst 035-18 19 20

Mån-tors 9-12, du kan också maila på [email protected]

 

Frakt 59:-

(Fraktfritt över 1599:-) 

 

Kameraövervakning

Märk upp att din fastighet så att det syns att den är bevakad, vi har både larmskyltar, övervakningsskyltar och inbrottsskyltar. Allla våra skyltar och dekaler kan sättas på dörrar, fönster, husväggar eller andra utvalda platser. Skyltarna passar lika bra i hemmet, till företaget eller på din bostadsrätt eller hyreshus. Vill du läsa mer? Tryck här!

Att tänka på när du sätter upp din skylt

När man sätter upp kameror på privat mark för skydd eller övervakning är det viktigt att man följer gällande lagar och regler. Enligt svensk lag är det tillåtet att installera kameror på privat mark, men de får inte riktas mot grannars tomt eller privata utrymmen. Det är också viktigt att informera alla som är föremål för övervakningen om detta, samt att skyltar med texten "Kamerabevakning" eller "Kameraövervakning" sätts upp tydligt på platsen. Vid eventuella tvister eller frågor rådfråga alltid en jurist.

För bästa kvalitet och hållbarhet så är våra skyltar uv-laminerade och tryckta på vinyl av absolut bästa kvalité. Dessa skyltar bleks inte som många andra skyltar gör efter några år. Ska du sätta skylten på en husfasad eller ett staket rekommenderar vi "Plan aluminium" eller plastskylt som är billigare. Vår bockade aluminium är tänkt om du ska sätta skylten på tex en stolpe. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Handla

Information


Moms visas: